impressie afbeelding

Vacature: medewerker financieel beheer

13 september 2018

Wij zoeken een gedreven

Medewerker financieel beheer, een kei in het oplossen én uitleggen van cijfermatige vraagstukken

36 uur per week – Assen

Beschik jij over brede financiële kennis en vind je het een uitdaging om bij te dragen aan de financiële continuïteit van Actium? Heb je interesse voor nieuwe ontwikkelingen en deel je je kennis graag met je collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

  • Je verricht werkzaamheden die iedere financieel medewerker verricht. Je maakt de begroting en jaarrekening, beheert het grootboek, voert interne controles uit, stelt diverse financiële rapportages en aangiften samen en analyseert deze.
  • Je weet vanuit je expertise financieel ingewikkelde zaken eenvoudig uit te leggen aan collega’s en hebt hier plezier in.
  • Je bent het aanspreekpunt voor de accountants die periodiek controles uitvoeren.
  • Je werkt in deze functie samen met je collega’s binnen het team, maar je hebt daarnaast een aantal onderwerpen op je eigen bordje. Je werkt binnen de sector Finance & Control bestaande uit team financieel beheer, team financiële administratie (debiteuren en crediteuren) en team control.

 
Pas jij bij ons?

  • Je bent een kei met cijfers, weet nieuwe wetgeving te doorgronden én te vertalen naar de praktijk. Kennis van waarderingsmethoden is een pré.
  • Je beweegt je gemakkelijk binnen de organisatie en weet effectief in te spelen op vragen en behoeften die er zijn. Daarnaast weet je ook voor de afdelingsbelangen en –deadlines op te komen en zorg jij dat collega’s tijdig hun data aanleveren.
  • Je hebt een eigen mening en durft van de gebaande paden af te wijken. Je bent kritisch en stelt voortdurend de waarom-vraag.
  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting accountancy of bedrijfseconomie en je beschikt over enkele jaren relevante werkervaring. Daarnaast ben je handig met digitale middelen.

 
Wie zijn wij?

Actium biedt 16.000 huishoudens, verspreid over 70 woonplaatsen in Drenthe en Zuidoost Friesland, een thuis in onze woningen. Vanuit ons kantoor in Assen werken zo’n 160 medewerkers met hart en ziel om goed wonen en prettig leven voor onze huurders mogelijk te maken. Een thuis voor onze huurders, nu en in de toekomst.

Wat bieden wij jou?

Wij openen deuren voor onze huurders, maar ook voor onze medewerkers. Wij bieden ruimte voor jouw persoonlijke  talenten en ambities.  

Je werk is uitdagend en afwisselend met ruimte voor persoonlijke groei. Jouw inzet wordt bij ons gewaardeerd en beloond met een goed salaris en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je kennis, opleidingsniveau en je ervaring ligt het salaris tussen € 2.992,- en € 3.685,- bruto per maand (schaal H) bij een fulltime dienstverband.

Heb je vragen over de functie en/of Actium?

Bel 0900 0604 en vraag naar Martin Zwiers, teammanager Financiën. Of neem een kijkje op onze website www.actiumwonen.nl.

Ben jij wie wij zoeken en wil je solliciteren?

Upload je sollicitatiebrief met CV door gebruik te maken van onderstaande link:

http://actiumwonen.zoektjou.nu/229244/medewerker-financieel-beheer 

We zijn benieuwd via welk medium je deze vacature hebt gevonden. Wil je dat aangeven in je sollicitatiebrief?