Huur betalen

Interessant? Deel dit

Veel gestelde vragen over het betalen van de huur

fold faq Wanneer moet ik mijn huur betalen?

U betaalt uw huur steeds een maand vooruit. Dit betekent dat de huur uiterlijk op de eerste dag van de maand waarover u huur verschuldigd bent op onze rekening NL25 INGB 0654.6648.89 moet zijn bijgeschreven. Als u kiest voor automatische incasso dan kunnen wij de huur afschrijven op de 1ste, 5de, 10de, 15de, 20ste of 25ste van de maand.

fold faq Hoe kan ik mijn huur betalen?

U kunt de huur op twee manieren betalen:

1. Met automatische incasso
In dit geval machtigt u ons om de huur automatisch van uw rekening af te schrijven. Dit biedt voordelen. U heeft er geen omkijken naar en wijzigingen in de huurprijs, zoals de jaarlijkse huurverhoging, worden automatisch aangepast. Bovendien kunt u de automatische incasso wanneer u dat wilt op ieder moment ook weer stopzetten. 

Kiest u voor deze handige manier van huur betalen? Neem dan contact met ons op, dan sturen wij u een machtigingskaart toe.

2.Met een maandelijkse factuur
Kiest u niet voor automatische betaling, dan ontvangt u iedere maand een factuur van ons. Hiervoor brengen we 2 euro aan administratiekosten in rekening. U kunt deze factuur voldoen met een (papieren) overschrijfformulier, een overschrijving via internetbankieren of de factuur met PIN betalen in onze woonwinkel. Het is uw verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat de huur voor de eerste van de maand binnen is op ons rekeningnummer NL25 INGB 0654.6648.89.

fold faq Ik wil de huur per automatische incasso betalen. Wat moet ik doen?

Kiest u voor deze handige manier van huur betalen? Neem dan contact met ons op, dan sturen wij u een machtigingskaart toe. U kunt de machtigingskaart ook zelf ophalen in de woonwinkel. De ingevulde machtigingskaart stuurt u vervolgens naar Actium terug.

fold faq Hoe wijzig ik mijn rekeningnummer van de automatisch incasso?

Om uw rekeningnummer voor automatische incasso te wijzigen, kunt u gebruik maken van het wijzigingsformulier. Het ingevulde en ondertekende formulier stuurt u naar: Actium, Postbus 500, 9400 AM in Assen.