Huren van Actium

Interessant? Deel dit

Meer gemak met nieuwe website voor woningzoekenden

Vanaf dinsdag 10 januari publiceert Actium haar huurwoningen op www.hurenvanactium.nl. Dit is een nieuwe website die gemakkelijker is in gebruik en waarop we dagelijks nieuw woningaanbod kunnen publiceren. 

Alles online en extra service
Op de nieuwe website kunnen woningzoekenden alle zaken online regelen. Zo kunnen zij er gemakkelijk en met ieder apparaat (smartphone, tablet of computer) zoeken naar een geschikte huurwoningen en er direct en wanneer zij willen op reageren. Bovendien biedt de nieuwe website een extra service: het Digizine. Dit is een een tweewekelijkse e-mail met daarin een overzicht van huurwoningen die aan de persoonlijke zoekcriteria voldoen.

Nieuwsbrief
De ingeschreven woningzoekenden ontvingen begin december een nieuwsbrief met daarin uitgebreide informatie over de veranderingen. Bent u hier ook benieuwd naar en wilt u weten wat er in de overgangsperiode staat te gebeuren? U vindt de nieuwsbrief hier.

Veel gestelde vragen over Huren van Actium

fold faq Wat is Huren van Actium?

Huren van Actium is de naam van de  website voor mensen die een woning zoeken. Het webadres is www.hurenvanactium.nl

fold faq Ik zoek een huurwoning, wat moet ik doen?

Als u in aanmerking wilt komen voor een huurwoning van Actium, moet u ingeschreven staan als woningzoekende. U kunt dit online regelen via www.hurenvanactium.nl/inschrijven.

fold faq Hoe kan ik inloggen op de website?

Alle bij ons ingeschreven woningzoekenden hebben een nieuw registratienummer en een nieuw wachtwoord ontvangen. U ontving deze per e-mail als uw e-mailadres bij ons bekend is. Hebben wij geen e-mailadres van u ontvangen dan heeft u uw gegevens per post toegestuurd gekregen.

fold faq Ik ben mijn wachtwoord/registratienummer kwijt, wat moet ik doen?

Rond 9 januari ontvingen alle bij ons ingeschreven woningzoekenden een e-mail of brief met daarin het nieuwe registratienummer en wachtwoord. Als u deze niet terug kunt vinden dan kunt u op de nieuwe website:

Een nieuw wachtwoord aanvragen
Op de inlogpagina kunt u klikken op “wachtwoord vergeten?”. Met uw registratienummer of uw e-mailadres kunt u vervolgens een nieuw wachtwoord aanvragen. Deze ontvangt u in uw mailbox.

Uw registratienummer opvragen
Op de inlogpagina kunt u klikken op “Wachtwoord of registratienummer vergeten?”. Met uw e-mailadres kunt u vervolgens uw registratienummer opvragen. Deze ontvangt u in uw mailbox.

 

 

fold faq Wat kost een inschrijving?

Een inschrijving bij Huren van Actium kost 12,50 euro per jaar. U kunt uw inschrijfkosten betalen door bij uw inschrijving een doorlopende machtiging af te geven, via iDEAL of u kunt het bedrag zelf overmaken. Wij incasseren de inschrijfkosten ongeveer vijf werkdagen na de inschrijving.

fold faq Waarom is een e-mailadres verplicht?

Om gebruik te kunnen blijven maken van de nieuwe website is een e-mailadres verplicht. U heeft dit nodig om te kunnen reageren op het woningaanbod en u ontvangt per e-mail alle toekomstige berichten van ons. Denk bijvoorbeeld aan een bericht over de verlenging van uw inschrijving.

fold faq Ik heb zelf geen e-mailadres, wat moet ik doen?

Als u zelf geen e-mailadres heeft, kunt u ook het e-mailadres van iemand anders doorgeven. Wellicht is er iemand in uw omgeving die u kan helpen bij het zoeken naar een nieuwe woning. U mag het e-mailadres doorgeven via info@remove-this.actiumwonen.nl (onder vermelding van uw inschrijfnummer en/of geboortedatum) of u belt ons via T. 090006 04.

fold faq Waar vind ik meer informatie over Huren van Actium?

Op de website www.hurenvanactium.nl vindt u uitgebreide informatie over het vinden van een woning. Ook daar staat een overzicht van veelgestelde vragen.