Post

Interessant? Deel dit

Digitaal of papier: een gemakkelijke en bewuste keuze

Actium zoekt continu naar mogelijkheden om de service voor u te verbeteren en tegelijkertijd milieubewuster te werken. Daarom zijn wij voor een deel van onze postverzending een proef gestart met het bedrijf Postex. Brieven over de huurbetaling ontvangt u vanaf nu via dit bedrijf. De komende maanden worden ook andere brieven via Postex aan u aangeboden.

Hoe wilt u uw post ontvangen?

Wij vinden het belangrijk dat u uw post ontvangt, zoals u dat wilt. Digitaal of op papier. Dit bepaalt u zelf. Wilt u uw post voortaan liever digitaal ontvangen? Vul dan de code die op het voorblad van de brief staat aangegeven in op de website van Postex of in de widget.
Nadat u uw voorkeur heeft aangegeven, ontvangt u de post die wij via Postex  naar u verzenden voortaan digitaal. Daarnaast kunt u uw post gedurende een jaar digitaal blijven inzien of downloaden op www.postex.com.

Snel en veilig betalen met iDEAL

Vanaf april 2017 is het mogelijkheid om de ontvangen nota met iDEAL te betalen. Scan hiervoor de QR-code of log in met uw unieke code en betaal het openstaande bedrag eenvoudig en snel.

Vragen?

Heeft u nog vragen of twijfelt u aan de echtheid van de poststukken? Neem dan contact met ons op via info@remove-this.actiumwonen.nl of 0900 0604. Let op: Postex vraagt nooit naar inloggegevens of wachtwoorden. Geef deze nooit aan anderen.