impressie afbeelding

Ik huur

Contract opzeggen

 

U heeft één maand opzegtermijn.

Brochures voor meer informatie over verhuizen

 

Log in met uw Mijn Actium-account (of maak hier eerst eenvoudig een account aan).

 

Inloggen Mijn Actium

 

Veelgestelde vragen

Kan ik spullen laten overnemen door de nieuwe huurder?

Ja, dat kan. Zodra de nieuwe huurder bekend is, zorgen wij dat deze contact met u kan opnemen over de eventuele overname van spullen en het plannen van een bezichtiging.

Overnameformulier

U krijgt van ons een overnameformulier. Alle spullen moeten hierop vermeld worden, voorzien van de handtekening van de vertrekkende en nieuwe bewoner. U levert een exemplaar van dit formulier in bij de woninginspecteur tijdens de eindopname. Zo weten wij wat er in de woning achter mag blijven.

U kunt niet alles laten overnemen

Het is niet mogelijk om zaken in uw woning te laten overnemen, als onze woninginspecteur aangeeft dat door uzelf aangebrachte wijzigingen technisch niet in orde zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een laminaatvloer waarvan de ondervloer niet voldoet aan de voorwaarden. Ook is de nieuwe huurder natuurlijk niet verplicht om spullen van u over te nemen. 

Sloop of verkoop

Als wij de woning gaan slopen of verkopen, of als de nieuwe huurder nog niet bekend is op de einddatum van de huurovereenkomst, dan bespreekt onze woninginspecteur met u wat u kunt achterlaten in de woning. Hiervoor krijgt u echter geen vergoeding.

Mag een bekende mijn woning overnemen?

Nee, dat is niet mogelijk.

Wanneer u de huur van de woning heeft stopgezet, adverteren wij de woning op www.thuiskompas.nl. Met uitzondering van de woningen die gebruikt worden voor bijzondere doelgroepen.

Uw bekende kan natuurlijk wel op de woning reageren, als hij/zij is ingeschreven als woningzoekende en voldoet aan alle voorwaarden.

Geen antwoord op uw vraag gevonden?