Over Actium

Interessant? Deel dit

In balans

In het najaar van 2015 lieten wij ons visiterenGemiddeld haalden we een 8. De commissie oordeelde dat onze meest kenmerkende eigenschap ‘balans’ is. Balans tussen denken en doen. Tussen het waarmaken van volkshuisvestelijke ambities en een gezonde financiële basis. Tussen efficiëntie en klantgerichtheid. Daar zijn we bijzonder trots op. Lees het volledige visitatierapport

Onze missie

Betaalbaar en goed wonen voor onze klanten, in de stad en op het platteland, nu en later!

Onze kernwaarden
De klant komt bij ons om goed te wonen, met woonplezier, in een heel huis en een schone en veilige buurt. We bieden keuzes en denken niet voor, maar praten met de klant. Wij zijn ons er van bewust dat wij in een primaire levensbehoefte voorzien. Wij zijn betrokken bij onze klanten en partners. Wij willen excellent zijn, doordat we altijd streven naar verbetering. Dit betekent een goede prijs-kwaliteitverhouding en afspraak is afspraak. Om onze verantwoordelijkheid te kunnen blijven nemen, willen we efficiënt en effectief werken.

Dit leidt tot de volgende vijf kernwaarden:
■ VRAAG VAN DE KLANT IS LEIDEND: We praten met de klant en denken niet voor de klant.
■ BEVLOGEN EN BETROKKEN: We zijn trots op wat we doen, voelen ons verwant met onze klanten en staan open voor dialoog.
■ ONDERNEMEND: We leren van onze fouten, hebben lef en de blik vooruit!
■ EXCELLENT: We streven altijd naar verbetering, zijn betrouwbaar in wat we zeggen en doen.
■ EFFICIËNT EN EFFECTIEF: We zijn kostenbewust en zuinig op maatschappelijk geld.

Bekijk op YouTube ook ons filmpje 'Met minder meer toekomst', waarin Actium vertelt over haar Onderneminsgplan 2013-2017.