Mechanische ventilatie

Hieronder staan de veelgestelde vragen over mechanische ventilatie. Niet gevonden wat u zocht? Probeer het dan via de zoekfunctie rechtsbovenin, of stel uw vraag via het contactformulier.

Veel gevraagd over Mechanische ventilatie

Wanneer en door wie wordt mijn mechanische ventilatie onderhouden?

Onderhoud aan uw mechanische ventilatie vindt plaats om de 18 of 24 maanden. Het onderhoudsbedrijf neemt contact met u op voor een afspraak. Actium werkt samen met Energiewacht, Feenstra en Technisch Bureau Suurmeijer. Voor meer informatie, kunt u het beste zelf even bellen met het bedrijf. Kijk voor de contactgegevens van uw onderhoudspartij bij Mijn contracten.

Het mechanisch ventilatiesysteem in mijn woning werkt niet

Problemen met uw mechanische ventilatie (zoals een algehele storing of een defecte schakelaar/bedieningspaneel) kunt u rechtstreeks melden bij de onderhoudspartij. Actium werkt met Energiewacht, Feenstra en Technisch Bureau Suurmeijer. Kijk voor de contactgegevens van uw onderhoudspartij bij Mijn contracten.

Onderhoud aan uw mechanische ventilatie vindt plaats om de 18 of 24 maanden. Het onderhoudsbedrijf neemt contact met u op voor een afspraak